GÜNCELLEME 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programına ulaşmak için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimiz ders kayıtlarını 22.02.2021 - 28.02.2021 tarihleri arasında kendileri yapacaktır. Ders kaydını yapan öğrenciler, dersleri danışmanı tarafından onaylanır.

Öğrencinin ders kaydında yaşadığı tüm sorunları danışmanına ulaşarak çözmesi gerekmetedir. Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden mesaj atabilirsiniz. İlgili danışman hocalarınıza cep telefonu, whatsApp anlık mesajlaşma uygulamaları gibi iletişimlerini mesai saatleri içerisinde  yani saat 10:00 - 16:00 arasında gerçekleştirmesi gerekmetedir. Aksi halde Fakültemiz ilgili öğrencilere soruşturma başlatma hakkını saklı tutar.

Instigram üzerinde öğrencilerimize ders kayıtları üzerinden kişisel yönlendirme yapılmayacaktır. Tüm soru ve sorunları danışmanınıza iletmeniz gerekmektedir. Danışman bilginize öğrenci bilgi sistemi üzerinden kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca ilgili danışman hocalarınızı mail adresine fakültemiz sayfasından ulaşabilirsiniz.

Mart 2020 tarihi itibariyle Fakülte olduğumuzdan ve müfredat değişim işlemleri sonucu seçmeli dersleriniz ders kayıt ekranında görünmeyebilir. Söz konusu Bahar döneminde açılacak seçmeli dersler için tıklayınız.

Söz konusu seçmeli derslerin  görünümü ve diğer sorunların çözümü için ders kayıt hakkında bir takım belge hazırlanmıştır. Söz konusu belgeye ulaşmak için tıklayınız.