TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Furkan GÜRBÜZ’ün Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÇETİN danışmanlığında yürütüğü “Hemşirelik Öğrencilerine Planlı Davranış Değiştirme Modeli İle Verilen Dijital Bağımlılık Eğitiminin Fomo Ve Mobil Bağımlılığa Etkisi: Randomize Kontrollü Bir Araştırma” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği kapsamında 1919B012215032 proje numarasıyla desteklenmeye hak kazanmıştır. Projede emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÇETİN hocamızı ve öğrencimiz Furkan GÜRBÜZ’ü tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Süleyman BAYRAM
                                                                                                                                                         Dekan