2021 YILINDA İLK DEFA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON EĞİTİMİ

Pandemi nedeniyle Adıyaman Üniversitesi Sağlık Bilimleri fakültemizde 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarı yılında hibrit eğitim modeliyle başlamıştır. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Fatih Rüştü YALÇINKAYA öncülüğünde dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik personel ve bölüm sekreterleri 2021 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı ile fakültemize yeni kayıt yapan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik edip, güzel bir öğrenim hayatı dileklerini bildirmişlerdir. Ayrıca, hemşirelik ve ebelik bölümlerimizin yeni öğrencilerine üniversitemiz, bölümlerimiz, eğitim-öğretim sınav yönetmenliği ve öğrenci bilgi sistemi hakkında bilgiler verilmiştir.