Fakültemizde Akademik Yükselme ile ve Yeni Göreve Başlayan Öğretim Üyelerimize Hayırlı Olsun Ziyareti Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültemizde, akademik yükselmeye hak kazanan ve yeni göreve başlayan öğretim üyelerine hayırlı olsun ziyareti düzenledi. Ziyaret, Dekanımız Prof. Dr. Süleyman BAYRAM başkanlığında Hemşirelik ve Ebelik bölümü öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Yeni akademik unvan alan ve fakültemizde göreve başlayan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı