Oryantasyon(Uyum) Eğitimi Düzenlendi

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Yükseköğretimi Kurumu Sınavları sonucunda Fakültemiz Ebelik ve Hemşirelik Bölümüne  yerleşen 1. sınıf öğrencilerine akademik danışmanları ve bölüm başkanlıklarımızca Oryantasyon Programı düzenlendi. Ayrıca 06 Şubat 2023 yaşanan deprem nedeniye eğitimlerini online olarak alan 2. sınıflarımıza yönelik hastane Oryantasyon Programı da gerçekleştirildi. Üniversite, Fakülte ve Bölümümüz tanıtılarak öğrencilerin soruları yanıtlandı.

2024-2025 Güz Eğitim Öğretim Dönemi oryantasyon programımız kapsamında aşağıdaki başlıklar ile ilgili bilgiler verildi.

• Üniversite ve fakültenin tanıtımı
  • Yönetmelik, Yönergelere yönelik bilgilerin ulaşım adresi
  • Öğrenci işleri hakkında genel bilgiler
  • Birim çalışanlarının ve görevlerinin tanıtımı