TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Rumeysa TAŞ’ın Çocuk Sağlığı ve Hastalıları Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üys.Mürşide ZENGİN'in danışmanlığında yürüttüğü “Zihinsel Yetersizliği Olan Adölesanların Ebeveynlerinde Benlik Saygısı, İçselleştirilmiş Damgalanma ve Stresle Başa Çıkma Düzeyleri” başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği kapsamında 1919B012111961 proje numarasıyla desteklenmeye hak kazanmıştır.Projede emeği geçen Dr.Öğr.Üys.Mürşide ZENGİN hocamıza ve öğrencimiz Rumeysa TAŞ'a başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Prof.Dr.Süleyman BAYRAM
                                                                                                                                                          Dekan