Dekanımızdan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Değerli Akademik Personellerim, Kıymetli İdari Personellerim ve Sevgili Öğrencilerim;

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen, Adıyaman’ımızı da etkileyen depremler sonrası Adıyaman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 16 Ekim 2023 Pazartesi günü 2023-2024 eğitim-öğretim akademik yılına başlayacaktır. Bu başlangıcın heyecan ve buruk sevincini yaşıyorum.

Deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden fakültemizin akademik personeline, idari çalışanına ve öğrencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar dilerim. Aramızdan ayrılışlarını rahmet ve özlemle anıyorum.

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları ile fakültemizi kazanan öğrencilerim; sizler de fakültemizin seçkin birer öğrencisi olarak büyük ailemize katıldınız. Sizleri ve değerli ailelerinizi kutluyorum, aramıza hoş geldiniz diyorum.

Sevgili öğrencilerim, Cumhuriyetimizin 100. yılında kıymetli akademik ve idari çalışanlarım ile birlikte Cumhuriyetimizin geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz açısından verimli ve başarılı geçmesini diler en kısa zamanda tüm şubelerimiz ile de yüz yüze eğitimde buluşabilmeyi temenni ederim.

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Prof. Dr. Süleyman BAYRAM
Dekan V.